Despre

DESPRE MINE

Cabinetul individual Avocat Oriana Cristea-Lubinschi ofera o gama larga de servicii juridice, adaptate fiecarei cauze si fiecarui client persoana fizica sau juridica.

Oriana Cristea-Lubinschi, avocatul titular al Cabinetului, alaturi de personalul angajat si de specialistii colaboratori din domeniul juridic si domeniile adiacente, furnizez servicii juridice de calitate, oferite cu responsabilitate, profesionalism si promptitudine.

EDUCATIE

Absolventa magna cum laudae a Liceului Teoretic Mihai Viteazu din Turda in anul 1999, am urmat studiile Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Babes Bolyai din Cluj-Napoca, absolvind in anul 2003 cu media 9 la examenul de licenta.

Mi-am continuat apoi studiile in cadrul programului de masterat “Institutii de drept privat”, program pe care l-am absolvit in anul urmator.

Tot in perioada desfasurarii studiilor de masterat, am ocupat functia de tutore in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii Babes Bolyai din Cluj-Napoca, predand seminariile la materia “Drept comunitar al afacerilor” pentru studentii din anul IV.

AVOCATURA

M-am regasit in avocatura, activand din anul 2005 ca avocat stagiar.

Dupa incheierea stagiului si promovarea examenului de definitivat cu a doua medie dintre cei din generatia mea, am infiintat Cabinetul  cu sediul in Turda, str. Libertatii nr. 5A.

Pe toata durata carierei de avocat, mi-am continuat pregatirea teoretica urmand cursurile Institutului National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor atat la centrul din Cluj-Napoca cat si la cel din Bucuresti.

PRACTICA

Temeinicelor cunostinte teoretice le-am alaturat si o bogata experienta practica castigata in diverse ramuri ale dreptului. Seriozitatea, profesionalismul si serviciile de calitate m-au impus ca un avocat de succes.